Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozvánka na májový turna turnaj

(Pepa, 3. 4. 2024 15:24)

Zdarec všem.Nk slavkov u Brna pořádá 45 ročník turnaj dvojic dne 4.5 info a přihlášení na tel. 737350173

Turnaj dvojek v Líšni na Masarove

(Pavel DDB, 21. 2. 2024 11:03)

Ahoj, s Pavlem Černohlávkem pořádáme v sobotu 2. 3. 2024 na ZŠ Masarova turnaj dvojek na tři dopady, maximální úroveň přebor. Pro přihlášení pište na moje číslo 721-956-486.

Ročník 2024

(A.Stehlík, 18. 1. 2024 15:51)

Blíží se zahájení sezóny. Přihlášky zasílejte do 10. března na adresu Nohejbal-Brno@seznam.cz , soupisky do 20. března. Podle došlých přihlášek potom přizpůsobíme systém obou skupin Přeboru města Brna.

ročník 2023

(A.Stehlík, 10. 2. 2023 9:20)

Blíží se zahájení sezóny. Přihlášky zasílejte do 17. března na adresu Nohejbal-Brno@seznam.cz , soupisky do konce měsíce Března. Podle došlých přihlášek potom přizpůsobíme systém obou skupin Přeboru města Brna.

Autobusový zájezd na super finále 2022

(Petr Jahoda, 29. 9. 2022 6:47)

Vážení příznivci modřického nohejbalu,

V sobotu 8.10.2022 se hrají v Praze v UNYP areně na Podvinném mlýně Kovanecká 2405/27 finálová utkání o tituly Mistrů ČR v nohejbale družstev ročníku 2022.

V 17,00 h začne Superfinále extraligy družstev mužů, ve kterém se družstvo MNK Mobilprovás Modřice utká s vítězem třetího semifinálového utkání, ve kterém se střetně TJ Avia Čakovice s SK Liapor Karlovy Vary.

Jako první utkání letošní super finálového dne se odehraje Superfinále Botas dorostenecké ligy. V něm bude loňský titul obhajovat náš dorostenecký tým, který se střetne s týmem Pekla nad Zdobnicí. Zápas začíná ve 9,00 hodin.

Náš oddíl opět, ve spolupráci s městem Modřice, pořádá autobusový zájezd na Superfinále mužů pro fanoušky!
Odjezd autobusu bude nejprve ve 12:00 h od Městské haly v Modřicích a následně v 12:30 h z parkoviště naproti „malého“ Tesca u hlavního nádraží v Brně (jako vždy). Cestou tam bude jedna zastávka na benzínové pumpě. Příjezd do Prahy je plánován v 15,30 až 16,00 h.

Cena dopravy je 200 Kč na osobu za cestu tam i zpět. Děti do 120 cm mají cestu zdarma. Přihlášky budou evidovány a potvrzovány dle data jejich přijetí. Kapacita autobusu je 74 míst.

Vstupenky:
 modřičtí fanoušci budou mít v hale vyčleněný sektor D (ten jako loni v blízkosti bufetu). Kapacita sektoru je 166 míst.
 vstupenky si každý kupuje sám (doporučuji kupovat do našeho D sektoru!)
 nákup lze provést buď v předprodeji (objednat a zaplatit nutno do 5.10.2022!!!) nebo na pokladně na místě
 cena zvýhodněné vstupenky v předprodeji je 150 Kč pro dospělé a 75 Kč pro osoby starší 65-ti let.
 cena standardní vstupenky koupené na pokladně je 200 Kč pro dospělé a 100 Kč pro osoby starší 65-ti let.
 děti do 120 cm a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma
Veškeré informace k nákupu vstupenek i celému Super finálovému dni naleznete na webu Českého nohejbalového svazu www.nohejbal.org

Zájemci o místa v autobuse se mohou hlásit u Petra Jahody na telefonu 603 808 048 nebo na email jahoda.petr@email.cz - pokud budete posílat mail nebo sms prosím napište, kde budete do busu nastupovat!

Veškeré nástroje ke slušnému povzbuzování jako bubny, trumpety, řehtačky, vlajky a ostatní nejlépe v modrobílých barvách jsou vítány.

Neváhejte a jeďte s námi podpořit naše týmy v boji o mistrovské tituly!!!

Upozornění

(A.Stehlík, 26. 9. 2022 12:21)

Pokud nebude dohráno kompletní play-off příští ročník už pořádat nebudu. Platí i pro utkání o 3. místo MP.

Informace

(Patrik Iláš, 7. 9. 2022 10:30)

Je to legrační, jak ti anonymové, Tomášové... všechno vědí. Jen malé info: Nohejbal hraji 35 roků, 30 let jsem ho hrál aktivně a teď ho hraji v podstatě jen kvůli žakům. Za tu dobu jsem nechyběl na jediném zápase. Dnes jsem měl jít se svou manželkou a synem na divadelní představení Bolka Polívky, které jsem kvůli zápasu s Jundrovem zrušil (je zaplacené). Tak jen aby jste věděli, až budete zase psát, že Patrikovi se na nějaký zápas nechce... A ty se Tondo nenechej odradit, protože nebýt Tebe, tak ti chytráci si kopou jen za barákem.

Info do playoff

(Mara Kuřim , 12. 7. 2022 22:11)

Čus, mohu požádat Tondu o vyjádření k systému play-off. Pokud se někomu podaří vyhrát první kolo, stačí potom ignorovat nabídky soupeře o termíny zápasů a tím pádem se neodehraje, oba dostanou kontumaci a tudíž rozhodne o postupu první zápas? Takhle si totiž vítěz základní části zajistil první flek. Nebo je nějaká možnost tomuto zabránit? Předem díky za radu

Re: Info do playoff

(Tomáš , 13. 7. 2022 9:17)

Zdarec, i mě přijde kontumace pro domácí mužstvo absolutně nesmyslná. Pokud se hostující tým nedostaví k zápasu, kontumuje se ve prospěch domacich. Všichni jsme zápasy hráli v termínech i když jsme se nesešli v ideálních sestavách. Takže trest pro domácí tým, který hrát chtěl nechápu.

Re: Info do playoff

(A.Stehlík, 13. 7. 2022 21:24)

Pokud se to stane, tak si nikdo nezaslouží tu soutěž hrát a po 23 letech skončí na vašem pohodlí. Nebudu dělat vyšetřovatele. Buď chcete hrát tak hrajte a nebo nechcete a končíme, turnajů je dost. Všude hledáte jen kličky a podrazy. Nakonec snad za všechno můžu já?

Re: Re: Info do playoff

(Anonym, 13. 7. 2022 23:11)

Takže pokud se Modřice nesejdou na play-out a nebo Patrik nedorazí na jeden ze 4 zápasů play-off tak máme konec všichni. No snad jim to vyjde, rád bych si kopnul i příští rok...

Re: Re: Re: Info do playoff

(A.Stehlík, 14. 7. 2022 9:04)

Přesně tak. Pokud nejste schopni se dohodnout, tak hrát nechcete. Nebo mám vyšetřovat čí je to vina? To po mně fakt nechtějte. Je to dobrovolná soutěž a kdo se přihlásil měl by ale dodržovat určitá pravidla. Nemám jinou páku, než padni komu padni. Jinak, pokud se dohraje toto play-off (o čemž začínám pochybovat) klidně předám stránky někomu, kdo se v tom bude chtít "rochnit" a další ročníky povede, podle toho jak se vy umanete. Už docela chápu, proč je tak málo registrovaných hrajícíh soutěže. Museli by dodržovat pravidla, termíny, museli by nést odpovědnost. I když jsem kdysi hrával neregistrované soutěže "odborářskou ligu" byly pro nás termíny povinností. Dneska je asi jiná doba a soutěže se musí podřídit každému jak si umane. Jenže co vyhovuje jednomu, nevyhovuje třeba druhému. A proto je rozpis a hraj a UDĚLEJ PROTO VŠECHNO nebo nehraj. Přeberte si to jak chcete. Ale tohle je prostě ostuda, ze které se poslední roky stává kolorit a otravuje mně to a týká se to obou skupin. Takže radím, vezměte si z toho příklad a HRAJTE, nebo nehrajte a objíždějte si turnaje, které se, mimochodem, hrají také v určitý den a hodinu.

Re: Re: Re: Re: Info do playoff

(Tomáš , 14. 7. 2022 9:16)

Já s Váma souhlasím, přihlásili jsme se tak máme hrát v termínech.
Nestihl se jeden zápas asi kvůli úzké soupisce.

Re: Re: Re: Re: Re: Info do playoff

(Michal, 14. 7. 2022 10:33)

Tondo, nenech se otrávit jedním neodehraným zápasem za sezonu :) My to hrajeme rádi, a i díky doplnění o Modřický žáky/mladší dorost mělo město nejlepší úroveň za několik posledních let. A pokud jsme se sešli ve třech na Jundrov, tak jsme dostali 5:0, ale to je přece normální, že nejde udržet všechny hráče po celý rok.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Info do playoff

(A.Stehlík, 14. 7. 2022 17:46)

No, kdyby to bylo celý rok, tak beru, ale je to dva měsíce + play off, ale otrávený fakt jsem. Není posledních několik let sezóna, kdyby se to v klidu dohrálo. Chce to asi novou krev, která by všechno zvládla s novým pohledem na věc. Jsem už příliš "zdeformovaný" tím, že v ligových soutěžích všechno funguje. Mrzí mně to, že zde to je na dobrovolnosti, ale funguje to jako když se do toho ani některým nechce. Pokud se to letos dohraje v září, zavedu příští rok nějaké úpravy abych vás donutil zápasy (kromě povětrnostních podmínek) prostě odehrát. Pokud se to nedohraje, hledejte nového sekretáře. ;-)

Re: Re: Info do playoff

(Tomáš , 14. 7. 2022 9:04)

No já teda v tom, že měli dostat kontumaci Fitness 13 nevidím žádný podraz ani klíčku. Prostě se kluci na zápas nesešli měli dostat kontumaci a myslím, že by to nikdo nemohl brát nějak špatně, ani Patrik. Když nedorazil na zápas dostanu kontumaci a hotovo. Myslím, že tu nikdo na nikoho neútočí. Marek se jen zeptal jak by to bylo, protože kdyby to měl brát podle konce základní části, tak z toho vychází model který popsal.

Re: Re: Re: Info do playoff

(A.Stehlík, 14. 7. 2022 9:06)

To mám ještě založit vyšetřovací komisi? Vidím, že jsi správný člověk do dalších let, který se tomu bude spravedlivě věnovat. ;-)

Re: Re: Re: Re: Info do playoff

(Tomáš , 14. 7. 2022 9:12)

Ja na Vás přece neútočím, naopak si cením, že se nohejbalu tak intenzivně věnujete. Jen prostě, hosté se nedostavili a kontumace hostů. Nikdo nic nepotřebuje vyšetřovat.

Re: Re: Re: Re: Re: Info do playoff

(A.Stehlík, 14. 7. 2022 9:50)

Já to také chápu, jen chápej mně. Nechci se v tom nimrat dokonce i o prázdninách. Kdyby to byl v posledních letech jediný případ, nemám problém to řešit jinak. Ale posledních pár let je to pravidlem a když rozhodnu pro jednu stranu, ozve se druhá... už teď vlastně nerozlišujete příčinu a následky. Nakonec bych si třeba musel zjišťovat, jestli avizované nabídky vůbec proběhly, to nemyslím jako fakt, věřím vám, ale jen to, co by mohla rozporovat druhá strana a už to tu také kdysi bylo. Na druhou stranu je mi jasné, že vždycky se bude někdo cítit poškozený. Od soudu také vždy jedna strana s rozsudkem nesouhlasí. Prostě, neodehrálo se, přes dva týdny možností dodatečně odehrát. Dva týdny je 14 dní a navíc po dvou měsících, kdy se to dalo odehrát v jiný hrací den v týdnu!!!
Každopádně jednou musím skončit, tak proč ne letos? Máte možnost udělat systém spravedlivý pro všechny.

Re: Re: Info do playoff

(Karel, 14. 7. 2022 19:26)

Taky v tom mám zmatek a nějak postrádám vyjádření Patrika


1 | 2 | 3 | 4 | 5

následující »